Contact 2021-06-24T10:44:05+00:00

Contact

LET OP: helaas zijn wij op dit moment niet in gelegenheid om offerteaanvragen te behandelen die ook in 2021 opgeleverd moeten worden. Onze productiecapaciteit zit helaas vol om dit soort omvangrijke projecten dit jaar op te leveren. Je kunt uiteraard wel een offerte aanvragen maar gelieve hier dan rekening mee te houden. Bedankt voor je begrip. 

In de werkwijze van Bouwbedrijf G. Kuijpers staan kwaliteit, vakwerk, persoonlijk contact en een goede klantrelatie centraal. Na een eerste telefoontje komen onze vakmensen op afspraak bij je langs en kijken ter plekke welke werkzaamheden we voor jou kunnen uitvoeren. Deze te verrichten werkzaamheden omschrijven we in een duidelijke begroting welke ten grondslag ligt aan de prijsopgave.

Je kunt deze complete prijsopgave op je gemak beoordelen, heb je vragen dan beantwoorden we deze graag in een vrijblijvend gesprek en indien nodig passen we de prijsopgave aan. Ben je ervan overtuigd dat wij het bouwbedrijf zijn waarmee je de samenwerking wilt aangaan dan zorgen we ervoor dat we jouw project van begin tot het einde begeleiden.

Jouw opdracht wordt gerealiseerd door gekwalificeerd eigen personeel en vaste, betrouwbare onderaannemers. Bij iedere opdracht staat de wens van de klant centraal. Door de directe communicatie en het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waar kozijnen, ramen en deuren worden geproduceerd, is het mogelijk om snel en flexibel te reageren op eventuele gewenste wijzigingen.

Hierdoor is er altijd sprake van een opdracht op maat en een project naar wens van de opdrachtgever.

Bouwbedrijf G. Kuijpers B.V.
Stokhasseltlaan 43
5049 TB Tilburg
Tel. 013 – 456 12 89
Fax 013 – 456 42 91
E-mail mail@gkuijpers.nl

Offerte aanvragen

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Nieuwbouw
Renovatie

Extra flexibel tijdens jouw bouw of verbouwing

Bouwbedrijf G. Kuijpers beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hierin produceren wij zelf alle kozijnen, ramen en deuren, hierdoor zijn wij flexibel tijdens het bouwen van jouw woning. Mocht je jouw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met je mee. Overigens kun je ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.