Contact 2018-03-30T14:15:51+00:00

Contact

In de werkwijze van Bouwbedrijf G. Kuijpers staan kwaliteit, vakwerk, persoonlijk contact en een goede klantrelatie centraal. Na uw eerste telefoontje komen onze vakmensen op afspraak bij u langs en kijken ter plekke welke werkzaamheden u gerealiseerd wilt zien. Deze te verrichten werkzaamheden omschrijven we in een duidelijke begroting welke ten grondslag ligt aan de prijsopgave.

U kunt deze complete prijsopgave op uw gemak beoordelen, heeft u vragen dan beantwoorden we deze graag in een vrijblijvend gesprek en indien nodig passen we de prijsopgave aan. Bent u ervan overtuigd dat wij het bouwbedrijf zijn waarmee u de samenwerking wilt aangaan dan zorgen we ervoor dat we uw project van begin tot eind begeleiden.

Uw opdracht wordt gerealiseerd door gekwalificeerd eigen personeel en vaste, betrouwbare onderaannemers. Bij iedere opdracht staat de wens van de klant centraal. Door de directe communicatie en het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waar kozijnen, ramen en deuren worden geproduceerd, is het mogelijk om snel en flexibel te reageren op eventuele gewenste wijzigingen.

Hierdoor is er altijd sprake van een opdracht op maat en een project naar wens van de opdrachtgever.

Bouwbedrijf G. Kuijpers v.o.f.
Stokhasseltlaan 43
5049 TB Tilburg
Tel. 013 – 456 12 89
Fax 013 – 456 42 91
E-mail mail@gkuijpers.nl

Offerte aanvragen

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Nieuwbouw
Renovatie

Extra flexibel tijdens uw bouw of verbouwing

Gezien het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waarin we zelf alle kozijnen, ramen en deuren produceren, zijn wij flexibel tijdens de bouw van een woning. Mocht u uw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met u mee. Overigens kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.