Verbouw-Aanbouw-Renovatie 2018-03-30T14:33:47+00:00

Verbouw|Aanbouw|Renovatie

Op deze pagina willen wij u graag meenemen in de wereld van verbouw, aanbouw en renovatie. Bouwbedrijf G. Kuijpers heeft voor vele verschillende klanten allerlei projecten op dit terrein mogen uitvoeren. En dat kunnen projecten zijn van elke omvang en in elke moeilijkheidsgraad. U kunt denken aan het aanbrengen van een dakkapel op maat geheel in stijl met uw (bestaande) woning, het plaatsen van een aanbouw voor meer ruimte, comfort of het realiseren van een verbinding met uw tuin. Natuurlijk zijn er tientallen opdrachten te bedenken die u bij ons zou kunnen neerleggen.

Dus als u nu meer wilt weten over onze mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van een aanbouw, het uitvoeren van een verbouwing of het oppakken van een renovatieproject, bel ons dan op 0134561289. Dit geeft u en ons de mogelijkheid om een eerste keer elkaar persoonlijk te spreken en dit bleek al vaak de ideale eerste stap naar een fijne samenwerking.

Bekijk hier eerder gerealiseerde verbouw & aanbouw projecten:

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Verbouw|Aanbouw|Renovatie

Extra flexibel tijdens uw bouw of verbouwing

Gezien het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waarin we zelf alle kozijnen, ramen en deuren produceren, zijn wij flexibel tijdens de bouw van een woning. Mocht u uw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met u mee. Overigens kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.