Verbouw-Aanbouw-Renovatie 2021-06-25T13:14:08+00:00

Verbouw | Aanbouw | Renovatie

Op deze pagina willen wij je graag meenemen in de wereld van verbouw, aanbouw en renovatie. Bouwbedrijf G. Kuijpers heeft voor vele verschillende klanten allerlei projecten op dit terrein mogen uitvoeren. En dat kunnen projecten zijn van elke omvang en in elke moeilijkheidsgraad. Je kunt hierbij denken aan het aanbrengen van een dakkapel op maat, geheel in stijl met uw (bestaande) woning. Daarnaast kunnen wij je ook van dienst zijn bij het plaatsen van een aanbouw voor meer ruimte en comfort.  Natuurlijk zijn er tientallen opdrachten te bedenken die je bij ons zou kunnen neerleggen.

Dus als je meer wilt weten over onze mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van een aanbouw, het uitvoeren van een verbouwing of het oppakken van een renovatieproject, bel ons dan op 0134561289. Dit geeft ons beide de mogelijkheid om een eerste keer elkaar persoonlijk te spreken en dit bleek al vaak de ideale eerste stap naar een fijne samenwerking.

Bekijk hier eerder gerealiseerde verbouw & aanbouw projecten:

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Verbouw|Aanbouw|Renovatie

Extra flexibel tijdens jouw bouw of verbouwing

Bouwbedrijf G. Kuijpers beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hierin produceren wij zelf alle kozijnen, ramen en deuren, hierdoor zijn wij flexibel tijdens het bouwen van jouw woning. Mocht je jouw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met je mee. Overigens kun je ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.