Offerte aanvragen 2021-06-04T15:03:17+00:00

Offerte aanvragen

LET OP: helaas zijn wij op dit moment niet in gelegenheid om offerteaanvragen te behandelen die ook in 2021 opgeleverd moeten worden. Onze productiecapaciteit zit helaas vol om dit soort omvangrijke projecten dit jaar op te leveren. U kunt uiteraard wel een offerte aanvragen maar gelieve hier dan rekening mee te houden. Bedankt voor uw begrip. 

Bij het aanvragen van een offerte door u en het realiseren ervan door ons, komt heel wat kijken. Daarom besteden wij hier graag ook alle tijd aan die nodig is om te komen tot het gewenste resultaat. Degelijkheid, kwaliteit, vakwerk en persoonlijk contact behoren tot onze basis waarbij de best denkbare klantrelatie centraal staat. Na het eerste telefonische contact dat wij graag met u hebben komen we bij u op locatie langs om ter plekke goed te kunnen beoordelen wat er nodig is voor de uitvoering van het project. Alle werkzaamheden worden in een plan van aanpak en duidelijke begroting uitgeschreven wat weer resulteert in een keurige prijsopgave voor u.

Voor het beoordelen van onze offerte neemt u alle tijd en eventuele vragen worden door ons met plezier een aandacht beantwoord. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek passen we zaken voor u aan en vertalen dit naar een nieuwe prijsopgave. Als u voor Bouwbedrijf G. Kuijpers kiest om uw project te laten realiseren dan bent u verzekert van het werken volgens planning en een complete uitvoering tot en met perfecte eindoplevering.

 • Drop files here or
  Max. file size: 2 MB.

  Bouwbedrijf G. Kuijpers B.V.
  Stokhasseltlaan 43
  5049 TB Tilburg
  Tel. 013 – 456 12 89
  Fax 013 – 456 42 91
  E-mail mail@gkuijpers.nl

  Extra flexibel tijdens uw bouw of verbouwing

  Gezien het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waarin we zelf alle kozijnen, ramen en deuren produceren, zijn wij flexibel tijdens de bouw van een woning. Mocht u uw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met u mee. Overigens kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.