Nieuwbouw 2021-06-24T11:40:06+00:00

Nieuwbouw

Bouwbedrijf G. Kuijpers heeft in de loop der jaren een groot en gevarieerd aantal nieuwbouwprojecten mogen opleveren. Hierbij kun je denken aan vrijstaande woonhuizen, landhuizen, woonboerderijen maar ook projecten in de utiliteitsbouw. Een sterk en vakkundig team van eigen medewerkers is in staat om elke opdracht, groot of klein, volgens de afgesproken planning te realiseren.

Het gepassioneerd bouwen en de combinatie van ambachtelijke technieken en de meest moderne bouwkundige oplossingen, is kenmerkend voor Kuijpers. Wij begeleiden je van A tot Z en dat op de meest persoonlijke en transparante manier. Het realiseren van een nieuw project is niet zomaar iets, het verdiend de best denkbare aandacht en deskundige realisatie.

Als je meer wilt weten over onze mogelijkheden met betrekking tot het realiseren van jouw project, bel ons dan op 0134561289. Dit is de beste en meest persoonlijke eerste stap die we samen kunnen zetten.

Bekijk hier eerder gerealiseerde projecten:

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Nieuwbouw
nieuwbouw

Extra flexibel tijdens jouw bouw of verbouwing

Bouwbedrijf G. Kuijpers beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hierin produceren wij zelf alle kozijnen, ramen en deuren, hierdoor zijn wij flexibel tijdens het bouwen van jouw woning. Mocht je jouw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met je mee. Overigens kun je ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.