Nieuwbouw 2018-03-30T14:43:37+00:00

Nieuwbouw

Bouwbedrijf G. Kuijpers heeft in de loop der jaren een groot en gevarieerd aantal nieuwbouwprojecten mogen opleveren. U kunt dan denken aan vrijstaande woonhuizen, landhuizen, woonboerderijen maar ook projecten in de utiliteitsbouw. Een sterk en vakkundig team van eigen medewerkers is in staat om elke opdracht, groot of klein, onafhankelijk en volgens de afgesproken planning te realiseren.

Het gepassioneerd bouwen en het combineren van ambachtelijke technieken en de meest moderne bouwkundige oplossingen intelligent toepassen maakt G. Kuijpers tot wat het is. Een partner die u begeleidt van A tot Z en dat op de meest persoonlijke en transparante manier. Het realiseren van een nieuw project is niet zomaar iets, nee het verdiend de best denkbare aandacht en deskundige realisatie.

Als u nu meer wilt weten over onze mogelijkheden met betrekking tot het realiseren van een project voor u, bel ons dan op 0134561289. Dit is de beste en meest persoonlijke eerste stap die we samen kunnen zetten.

Bekijk hier eerder gerealiseerde projecten:

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Nieuwbouw

Extra flexibel tijdens uw bouw of verbouwing

Gezien het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waarin we zelf alle kozijnen, ramen en deuren produceren, zijn wij flexibel tijdens de bouw van een woning. Mocht u uw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met u mee. Overigens kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.