Nieuwbouw Luxe Villa Loon op Zand

//Nieuwbouw Luxe Villa Loon op Zand
Nieuwbouw Luxe Villa Loon op Zand 2018-03-20T11:53:30+00:00

Project Description

Enkele jaren geleden hebben we voor een vaste klant deze luxe villa gerealiseerd. De realisatie was er een van A tot Z in de meest letterlijke zin van het woord. Bouwbedrijf G. Kuijpers is betrokken vanaf het allereerste ontwerp tot en met de volledige uitvoering en perfecte eindoplevering. En dan bedoelen we tot en met het monteren van de laatste plint en dus het woon klaar opleveren van de woning.

Het resultaat mag er zijn want er is een tijdloos en degelijke villa gerealiseerd en deze is volledig voorzien van een kelder. De buitengevel is uitgevoerd in een rood genuanceerde baksteen en die is stijlvol afgewerkt met een crème witte voeg die zorgt voor een bijzonder accent. Het metselwerk is voorzien van een hardstenen spatplint en raamdorpels en op deze manier blijven de gevels altijd schoon. Onderhoudsvriendelijk zijn ook de gekozen en toegepaste kozijnen, gootlijsten en plafonds allen uitgevoerd in kwalitatief hardhout.

De dakbedekking is uitgevoerd in een donkergrijze natuurlei dit met het oog op de woonverwachting en duurzaamheid van de materialen.

Locatie van dit project:

Bekijk hier een foto impressie van dit project: