Machinale timmerwerken 2018-03-30T14:32:21+00:00

Machinale timmerwerken

Bouwbedrijf G. Kuijpers wil graag zo onafhankelijk mogelijk elke opdracht voor u uitvoeren en mede daarom beschikken we onder andere ook over een eigen machinale werkplaats. Hierdoor zijn we in staat om kleine en grote opdrachten op maat voor u te produceren. U kunt hierbij denken aan houten ramen en deuren, op maat gemaakte dakkapellen maar ook exclusieve scheidingswanden. Natuurlijk is er meer te bedenken wat wij voor u kunnen vervaardigen in onze “machinale” dus stel uw vraag gerust en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Mocht u nu al direct meer willen weten over onze mogelijkheden in onze machinale werkplaats neem dan telefonisch contact met ons op via 013-4561289. Onze ervaring is dat direct persoonlijk contact alleen maar kan leiden tot een prettige en duurzame samenwerking. Bovendien geeft het zowel u als ons direct de meeste duidelijkheid over de omvang en aard van uw opdracht.

Bekijk hier eerder gerealiseerde projecten:

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Machinale Timmerwerken

Extra flexibel tijdens uw bouw of verbouwing

Gezien het feit dat wij beschikken over een eigen machinale timmerwerkplaats waarin we zelf alle kozijnen, ramen en deuren produceren, zijn wij flexibel tijdens de bouw van een woning. Mocht u uw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met u mee. Overigens kunt u ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.