Machinale timmerwerken 2021-06-24T10:43:16+00:00

Machinale timmerwerken

Bouwbedrijf G. Kuijpers wil graag zo onafhankelijk mogelijk elke opdracht voor jou uitvoeren en mede daarom beschikken we onder andere ook over een eigen machinale werkplaats. Hierdoor zijn we in staat om kleine en grote opdrachten op maat voor jou te produceren. Hierbij kun je denken aan houten ramen en deuren, op maat gemaakte dakkapellen maar ook exclusieve scheidingswanden. Natuurlijk is er meer te bedenken wat wij voor je kunnen vervaardigen in onze “machinale” dus stel jouw vraag gerust en dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Mocht je nu al direct meer willen weten over onze mogelijkheden in onze machinale werkplaats neem dan telefonisch contact met ons op via 013-4561289. Onze ervaring is dat direct persoonlijk contact alleen maar kan leiden tot een prettige en duurzame samenwerking. Bovendien geeft het zowel jou als ons direct de meeste duidelijkheid over de omvang en aard van jouw opdracht.

Bekijk hier eerder gerealiseerde projecten:

Een greep uit onze (actuele) projecten & referenties

Machinale Timmerwerken

Extra flexibel tijdens jouw bouw of verbouwing

Bouwbedrijf G. Kuijpers beschikt over een eigen machinale timmerwerkplaats. Hierin produceren wij zelf alle kozijnen, ramen en deuren, hierdoor zijn wij flexibel tijdens het bouwen van jouw woning. Mocht je jouw wensen willen aanpassen, is dat uiteraard geen probleem en denken wij graag met je mee. Overigens kun je ons natuurlijk ook benaderen voor alleen (de levering van) ramen, deuren of kozijnen.